Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik evler fabrikada hazırlanıp müşterinin yerinde montajlanmaktadır. Hazır duvar panellerinin cıvata ve clinch sistemiyle bağlanarak oluşturulduğu bu sistem prefabrik yapı sistemi olarak adlandırılır.

Karmod anahtar teslim prefabrik ev modelleri ile anahtarını çevirdiğinizde evinizde yaşamanız için her şeyin hazır olmasını sağlar. Evinizin için yüksek kaliteli iç dekorasyondan tam donanımlı bir mutfağa kadar arzu ettiğiniz her şeye sahip olmanızı garanti eder.

ÇOkay az yer kaplayan çelik taşıyıcı sistemlerin kullanımı prefabrik ev modeli içine ergonomi olarak yansır. Dubleks prefabrik evler villa konseptiyle kullanan herkese en iyi ergonomiyi yaşatır.

Prefabrik ev kurulumu için temel kazılmasına ihtiyaç duyulmadan özel kalınlıkta zemin betonu yeterli olmaktadır. Cıvata somun birleşimli ve geçmeli modelle tasarlanıp üretilen prefabrik ev firmamız profesyonel ekibince kurulum yapılmaktadır.

Prefabrik evlerde Kurulacak bölgenin iklim özelliklerine bağlı olarak gerekli statik hesaplar ve ısı yalıtım hesapları yapılmaktadır.

Pricing at this point is an effective insulation and setting up elements employed. prefabricated home prices are on our website page. Also, since the sq. meter grows, the cost boosts in direct proportion to it. All styles and pricing my prefab dwelling also accessible.

Little houselar tekerlekli römorklu ruhsatlı ve plakalı olduğunda imar izni olmadan arsada ikamet edip elektrik ihtiyacını güneş paneli ile su ihtiyacını depo ile çözebilen yapılardır. Bunlarında fiyatları 139.900 tl den başlamaktadır.

Hızlı üretimden oturuma hazır montaja one ay gibi kısa zamanda dubleks prefabrik ev sahibi olabilirsiniz

Karmod prefabrik ev modellerini, fashionable tesislerinde standartlara uygun şekilde inşa eder, bu da daha yüksek bir kalite kontrole ve daha az inşaat hatasına yol açar. Bu sayede Karmod prefabrik ev kalitesiyle üretilen hayalinizdeki prefabrik eve kavuşmuş olursunuz.

Bu nedenle Karmod deprem konteyneri güvenli konut tercihinde ilk sırada yer almaktadır. Yeni nesil yapının yüksek yalıtımı enerji harcamalarını hissedilir oranda azaltmaktadır. Karmod konteyner ev kullanıldığı uzun yıllar boyunca enerji harcama giderlerini azaltarak kazandırmaktadır.

Yenilikçi modellerde odalarda bile salon genişlik ve ferahlığını hemen fark edeceksiniz. Zorunlu kolon ve kirişlerin mekanı daraltan sınırlamaları prefabrik villa tercihiyle geride kalacak.

Teknolojik üretim sistemi prefabrik villa tasarımlarında sınırlamaları ortadan kaldırıyor. Mimari estetiği ortaya çıkaran detay tasarım uygulamaları prefabrik yapı sisteminde üretim sınırlaması olmadan yapılabiliyor.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, tren veya kargo uçakları ile yapılmaktadır. Ortalama 7m ahşap kasalı bir kamyon 90m2 prefabrik bina malzemesi alır. Ortalama toplam ağırlık seven-9 ton arasında değişir.

Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları 2021 yılında modeline göre değişmekteydi. Fakat anahtar teslim prefabrik ev fiyatları 2022 yılında sadece modeline göre değil aynı zamanda özel proje opsiyonlarına göre değişim göstermektedir. Bu açıdan incelediğimizde prefabrik evlerin fiyatları evin projesinde bulunmayan veya opsiyon olarak tercih ettiğiniz malzemelerin seçimi fiyat teklifini de etkileyecektir.. 

Report this wiki page